Onderhoud

Voor onderhoud aan uw auto bent u bij Autocentrum Oosten aan het goede adres.

De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren aan uw auto zijn.

Grote/kleine beurt

Bij Autocentrum Oosten kun je terecht voor een grote- en kleine beurt. Zo zorgen we dat je niet alleen veilig en comfortabel de weg op gaat, maar ook nog eens extra lang plezier hebt van je auto.

APK keuring

Natuurlijk voeren we de wettelijk verplichte APK-keuring grondig voor je uit. Door alle auto’s APK te keuren, wordt het veiliger in het verkeer en belasten we het milieu minder.
Tijdens de APK inspecteren, controleren en keuren we je auto. De viergasmeting voor een benzine auto wordt uitgevoerd of de roetmeting voor een diesel auto en we melden je auto af na de goedkeuring.

Uitlijnen

Heeft je auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd. De wielen staan dan niet in de juiste stand ten opzichte van je auto. Bij het uitlijnen van je auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld.

Balanceren

Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van je auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Het wegcontact van gebalanceerde auto’s is beter. Dat bevordert de veiligheid en levert een besparing in kosten. Mede omdat extra slijtage wordt voorkomen. De balans van de banden moet je controleren wanneer zich de eerste tekenen van trillingen voordoen.